Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová pečeně | 1 kg |
extra panenský olivový olej | 30 ml |
med | 2 lžíce |
drcený kmín | |
rozmarýn | |
bylinková sůl | |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
bílé víno | 300 ml |
masový vývar | 250 ml |
med
Postup: Makaróny nebo špagety uvaříme v osolené vodě doměkka - na 3 l vody dáme 3... zobrazit recept
Postup: Bílky s moučkovým cukrem a šťávou z 1/2 citrónu utřeme v míse vařečkou do... zobrazit recept
Postup: Fazole a houby den předem namočíme a druhý den uvaříme doměkka. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: V kastrůlku si rozpustíme máslo. Smícháme mléko s vejci, moukou, špetkou soli a... zobrazit recept
Postup: Bílý chřest zbavíme dřevnatých částí a oloupeme škrabkou, zelený chřest není... zobrazit recept
Důležité královské město, které má v historii mnoho důležitých událostí. Loket nad Ohří je město na Sokolovsku, které vás svou krásou uchvátí. Historie tohoto města sahá až do 12. století, poté se Loket pomalu stává... zobrazit článek
Hospůdka v malebném prostředí Beskyd s vynikající domácí kuchyní a příjemnou...